top of page
Vyhledat
Hobby Kreativ

Prémiové lepidlá STANGER

Lepidlá STANGER patria medzi najlepšie svojho druhu nielen v Európe. Táto nemecká firma pôsobí na trhu dlhé desaťročia a my sme radi, že aj na Slovensku môžeme predávať našim zákazníkom tieto extra silné a odolné ako aj vysoko kvalitné lepidlá značky STANGER.


V ponuke nájdete u nás hneď niekoľko praktických lepidiel značky STANGER. V ponuke nájdete hneď tri vysoko kvalitné a extra silné lepidlá od tohto výrobcu, pričom tento rad neustále v súčasnosti rozširujeme.


 

Lepidlo na všetko - STANGER All Purpose Glue



Univerzálne lepidlo STANGER All purpose glue - 27g je vhodné na lepenie všetkých povrchov a materiálov. Toto lepidlo sa vyznačuje najmä vysokou kvalitou spoja a jeho odolnosti aj voči vode a mrazu. Navyše nie je príliš objemné, takže sa ľahko hodí aj na cesty alebo aj ako výbava núdza.


Toto univerzálne lepidlo sa používa na širokú škálu lepiacich aplikácií. Ideálne sa hodí na lepenie papiera, kartónu, dreva, kovu, plastu a gumy navzájom alebo v rôznych kombináciách. Špeciálne odporúčané pre relatívne hladké, rovné povrchy. Čas tuhnutia je relatívne krátky. Z tohto dôvodu musia byť diely úhľadne zarovnané.


Univerzálne lepidlo sa používa v remeselníckej oblasti, na hobby, v kancelárii, v školách, domácnostiach ako aj v priemyselných aplikáciách. Toto lepidlo sa vyznačuje farebnou neutralitou, čistým spracovaním bez kvapkania a rýchlym schnutím.


Ako používať:

Univerzálne lepidlo sa nanáša rovnakými ťahmi v tenkej vrstve na čistené plochy, ktoré sa majú lepiť; nechajte krátko odpariť a potom prilepte povrchy k sebe. Po 5-10 minútach v závislosti od nasiakavosti povrchu je už dosiahnutá počiatočná priľnavosť.



 

Kontaktné lepidlo STANGER - Contact Glue - 42g



Extra silné kontaktné lepidlo na všetky materiály a spoje ponúka najpevnejší kontaktný spoj po vyschnutí. Lepidlo je odolné voči vode i mrazu. Lepí papier, kartón, kožu, plsť, penové a pórovité materiály, mnoho plastov (ako PS, ABS, PVC, PA), tkaniny, kov, drevo a sklenené povrchy spolu a navzájom.


Lepidlo STANGER Contact Glue je bez farby a silného zápachu.


Ako používať:

Uistite sa, že povrchy sú suché a zbavené prachu a mastnoty. Pred aplikáciou vykonajte testy lepidla, či nie je zaschnutý výtok, najmä po opakovanom použití s veľkou časovou prestávkou. Lepidlo je potrebné vytlačiť.


Držte 15–20 mm od povrchu, naneste jemnú a rovnomernú hrúbku kontaktného lepidla STANGER na oba lepené povrchy. Nechajte povrchy zaschnúť 5–20 minút podľa materiálu, kým kontakt s povrchom prestane vytvárať vlákna lepidla, potom povrchy stlačte k sebe pomocou tlaku. Neplatí pre polystyrén, ten nestláčajte pomocou tlaku.


 

Stanger Photo glue - Fotolepidlo - 35g



STANGER Photo Glue je hotové rozrobené lepidlo pripravené na použitie na báze živice v rozpúšťadlách, vysoko kvalitné lepidlo za rozumnú cenu. Je vode odolné, neobsahuje kyseliny a nekrčí sa. Je ideálne hlavne pre rýchle a správne lepenie fotografií a papiera. 


Toto lepidlo neovplyvňuje atramentové výtlačky.


Ako používať:

Uistite sa, že všetky diely sú čisté, suché, bez oleja a tuku. Fotolepidlo STANGER je vhodné na rýchle lepenie fotografií na viacero povrchov, ako je papier, kartón a pod. Obidva lepené povrchy zotrite a nechajte uschnúť. Potom stlačte jeden druhého. Nepotrebné lepidlo je možné vydrhnúť bez škvŕn. Nalepené fotografie je možné opäť odstrániť bez poškodenia. Mokré čistenie: terpentínom. Chemické čistenie: terpentínom alebo škrabkou.



 

Platí pre všetky lepidlá:

Vyrobené v EÚ. Vyrobené v Nemecku. Made in Germany

Záruka kvality a spokojnosti. Overené zákazníkmi.

4 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page